Hamis mézeskalács recept
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 3/4 csomag mézeskalács fűszerkeverék
- 1 kocka margarin (25 dkg)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 sütőpor
- fél zacskó kókuszreszelék
- kevés tej
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük: liszt, porcukor, fűszerek, kókuszreszelék, majd felolvasszuk a margarint. Mindet egybeöntjük, összegyúrjuk annyi tejjel ha szükséges, hogy egy jól gyúrható tésztát kapjunk. Fél óra hűtés után formázható, kb fél centi vastagra nyújtva, előmelegített sütőben 5 perc alatt megsül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


