Hamis mézeskalács recept
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 3/4 csomag mézeskalács fűszerkeverék
- 1 kocka margarin (25 dkg)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 sütőpor
- fél zacskó kókuszreszelék
- kevés tej
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük: liszt, porcukor, fűszerek, kókuszreszelék, majd felolvasszuk a margarint. Mindet egybeöntjük, összegyúrjuk annyi tejjel ha szükséges, hogy egy jól gyúrható tésztát kapjunk. Fél óra hűtés után formázható, kb fél centi vastagra nyújtva, előmelegített sütőben 5 perc alatt megsül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


