Hamis mézeskalács recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 3/4 csomag mézeskalács fűszerkeverék
- 1 kocka margarin (25 dkg)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 sütőpor
- fél zacskó kókuszreszelék
- kevés tej
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük: liszt, porcukor, fűszerek, kókuszreszelék, majd felolvasszuk a margarint. Mindet egybeöntjük, összegyúrjuk annyi tejjel ha szükséges, hogy egy jól gyúrható tésztát kapjunk. Fél óra hűtés után formázható, kb fél centi vastagra nyújtva, előmelegített sütőben 5 perc alatt megsül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »