Hamis mézeskalács recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 3/4 csomag mézeskalács fűszerkeverék
- 1 kocka margarin (25 dkg)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 sütőpor
- fél zacskó kókuszreszelék
- kevés tej
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük: liszt, porcukor, fűszerek, kókuszreszelék, majd felolvasszuk a margarint. Mindet egybeöntjük, összegyúrjuk annyi tejjel ha szükséges, hogy egy jól gyúrható tésztát kapjunk. Fél óra hűtés után formázható, kb fél centi vastagra nyújtva, előmelegített sütőben 5 perc alatt megsül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »