Amerikai cookie (gluténmentes) recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók
- 20 dkg Beiker süteménypor (liszt)
- 10 dkg vaj
- 10 dkg nádcukor
- 5 dkg kristálycukor
- 0,5 kiskanál szódabikarbóna
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tábla étcsokoládé
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukort, a tojást, a lisztet, a szódabikarbónát és az apróra tört étcsokoládét. A tésztából diónyi golyókat formálunk, majd kilapítjuk őket. Előmelegített sütőben, sütőpapíron 20-30 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »