Tarka, kevert süti recept
Hozzávalók:
A sütihez:
- 10 púpozott ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 ek porcukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg margarin
A mázhoz:
- 2 tasak puncsos pudingpor
- 5 dl szénsavas meggy üdítő
Elkészítése:
A tojásokat felverjük. Hozzáadjuk a porcukrot, a lágy margarint és jól kikeverjük. Elvegyítjük a sütőport a liszttel és belekeverjük a margarinos masszába.
Kettévesszük a tésztát, beledolgozzuk az egyik felébe a kakaóport.
Sütőpapírral bélelt, 32*22 cm-es tepsibe öntjük, válogatva a kétféle masszát. Előmelegített, 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Kikeverjük az üdítőben a pudingporokat és sűrűre főzzük. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd elkenjük a tészta tetején.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


