Tarka-barka szelet recept

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kk szódabikarbóna
- 10 ek liszt
- 10 ek cukor
- 10 ek cukrozatlan kakaópor
- 6 ek tej
- 1 cs vaníliás cukor
- 300 g tejföl
Krémhez:
- 1 cs vanília ízű pudingpor
- 3,5 dl tej
- 3-4 ek cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd kizsírozott, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt, 20*26 cm-es tepsibe öntjük.
Közben a pudingot a szokásos módon elkészítjük, és beleszaggatjuk a tésztába. Próbáljuk meg arányosan elosztani, hogy mindenfelé jusson.
Előmelegített, 180 fokos sütőben megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük).
Miután kihűlt szeletelhetjük.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »