Takarék linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg porcukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 rumaroma
- 1 dkg fahéj
- 1 csipetnyi só
- 1-2 evőkanál tejföl
- lekvár
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk annyi tejföllel, amennyit felvesz.
A tészta kétharmad részét kinyújtjuk és zsírozott/vajjal kikent, közepes méretű tepsibe tesszük, majd a lekvárral megkenjük.
A maradék tésztából rácsokat készítünk a tetejére, ezzel díszítjük és közepesen meleg sütőben, tűpróbáig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »