Takarék linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg porcukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 rumaroma
- 1 dkg fahéj
- 1 csipetnyi só
- 1-2 evőkanál tejföl
- lekvár
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk annyi tejföllel, amennyit felvesz.
A tészta kétharmad részét kinyújtjuk és zsírozott/vajjal kikent, közepes méretű tepsibe tesszük, majd a lekvárral megkenjük.
A maradék tésztából rácsokat készítünk a tetejére, ezzel díszítjük és közepesen meleg sütőben, tűpróbáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »