Szivárvány kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 5 evőkanál porcukor
- 7 dl tej
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 dkg élesztő
- 1,5 dl étolaj
Kakaós tésztába:
- 2 evőkanál kakaópor
Rózsaszín tésztába:
- 1 csomag puncs ízű pudingpor
Világos tésztába:
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit bedagasztjuk és 3 felé vesszük. Külön-külön beledagasszuk a kakaót, pudingport és a vaníliás cukrot. Egyenként kisodorjuk. Először a világos tésztát, majd lekenjük étolajjal, rá a kakaós tésztát, szintén lekenjük étolajjal végül a rózsaszín tésztát tesszük rá. Feltekerjük, mint a bejglit. Sütőpapírral bélelt tepsiben közepes lángon tűpróbáig sütjük.
Tipp:
Én kuglófformába tettem,mert szerettem volna,ha kicsit “különleges” lesz. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »