Szivárvány kalács recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 5 evőkanál porcukor
- 7 dl tej
- 3 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 dkg élesztő
- 1,5 dl étolaj
Kakaós tésztába:
- 2 evőkanál kakaópor
Rózsaszín tésztába:
- 1 csomag puncs ízű pudingpor
Világos tésztába:
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit bedagasztjuk és 3 felé vesszük. Külön-külön beledagasszuk a kakaót, pudingport és a vaníliás cukrot. Egyenként kisodorjuk. Először a világos tésztát, majd lekenjük étolajjal, rá a kakaós tésztát, szintén lekenjük étolajjal végül a rózsaszín tésztát tesszük rá. Feltekerjük, mint a bejglit. Sütőpapírral bélelt tepsiben közepes lángon tűpróbáig sütjük.
Tipp:
Én kuglófformába tettem,mert szerettem volna,ha kicsit “különleges” lesz. :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.