Szivárvány kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 5 evőkanál porcukor
- 7 dl tej
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 dkg élesztő
- 1,5 dl étolaj
Kakaós tésztába:
- 2 evőkanál kakaópor
Rózsaszín tésztába:
- 1 csomag puncs ízű pudingpor
Világos tésztába:
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit bedagasztjuk és 3 felé vesszük. Külön-külön beledagasszuk a kakaót, pudingport és a vaníliás cukrot. Egyenként kisodorjuk. Először a világos tésztát, majd lekenjük étolajjal, rá a kakaós tésztát, szintén lekenjük étolajjal végül a rózsaszín tésztát tesszük rá. Feltekerjük, mint a bejglit. Sütőpapírral bélelt tepsiben közepes lángon tűpróbáig sütjük.
Tipp:
Én kuglófformába tettem,mert szerettem volna,ha kicsit “különleges” lesz. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »