Szaloncukor recept

Hozzávalók:
- készen vásárolt leveles tészta
- sütésálló lekvár
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- porcukor a hintéshez
- olaj
Elkészítése:
A leveles tésztát kiengedjük. Vékonyra nyújtjuk, és kockákat vágunk belőle. Megtöltjük lekvárral, szaloncukor formát készítünk belőlük, a töltelék végénél összenyomjuk, majd a végeket rojtozzuk, végül megkenjük tojás sárgával. A tepsit kiolajozzuk, belerakjuk a tésztákat előmelegített sütőben kisütjük ( 180°C ). Tálaláskor porcukorral meghintjük. Nem muszáj akkorára vágnunk a kockákat, mint ahogy a képen látható, lehet kisebb is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »