Szaloncukor recept

Hozzávalók:
- készen vásárolt leveles tészta
- sütésálló lekvár
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- porcukor a hintéshez
- olaj
Elkészítése:
A leveles tésztát kiengedjük. Vékonyra nyújtjuk, és kockákat vágunk belőle. Megtöltjük lekvárral, szaloncukor formát készítünk belőlük, a töltelék végénél összenyomjuk, majd a végeket rojtozzuk, végül megkenjük tojás sárgával. A tepsit kiolajozzuk, belerakjuk a tésztákat előmelegített sütőben kisütjük ( 180°C ). Tálaláskor porcukorral meghintjük. Nem muszáj akkorára vágnunk a kockákat, mint ahogy a képen látható, lehet kisebb is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »