Mirinda szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7 ek cukor
- 5 ek liszt
- 2 ek kakaó
- 1 cs sütőpor
- 1 dl olaj
Krém:
- 25 dkg cukor
- 20 dkg margarin
- 50 dkg túró
Tetejére:
- 7 dl mirinda szénsavas üdítőital
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 2 ek cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból hagyományos módon piskótát készítünk. A krémhez a cukrot a margarinnal habosra keverjük ezután a túrót robotgép segítségével adjuk hozzá és pár percig keverjük. A tetejére, szintén hagyományos módon jó sűrű pudingot főzünk, csak ezt nem tejjel kell hanem mirinda üdítővel, vagy bármilyen más üdítőt is használhatunk hozzá. A végén ha minden kihűlt akkor a piskótára kenjük a túrókrémet és rajta szépen elsimítjuk a mirindás pudingot. Tálalás előtt érdemes a hűtőbe rakni 1-2 órára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »