Bolero sütemény recept
Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 25 dkg rétesliszt
- 25 dkg kristálycukor
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 cs Bolero italpor
- 1 csomag tortazselé(színtelen)
Elkészítése:
A 4 db tojásba belekeverjük a 25 dkg kristálycukrot és 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól eldolgozzuk,hogy ne legyen csomós. Amikor ezt jól kidolgoztuk akkor beleöntjük a 25 dkg réteslisztet és 1 csomag sütőport,közben 1 pohár vizet öntünk.
Sütés: kb 20-25 perc,hogy arany színű legyen. Hagyjuk kihűlni és amíg hűl addig elkészítjük a krémet. A tejfölbe belerakjuk az 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól összekeverjük, és a kihűlt tésztára rákenjük.
Bolero italport és a 1 csomag tortazselét összekeverjük és vizet öntünk bele és megforrósítjuk és ráöntjük a tejfölre és tollal elkenjük,hogy mindenhova jusson belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

