Bolero sütemény recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg rétesliszt
- 25 dkg kristálycukor
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 cs Bolero italpor
- 1 csomag tortazselé(színtelen)
Elkészítése:
A 4 db tojásba belekeverjük a 25 dkg kristálycukrot és 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól eldolgozzuk,hogy ne legyen csomós. Amikor ezt jól kidolgoztuk akkor beleöntjük a 25 dkg réteslisztet és 1 csomag sütőport,közben 1 pohár vizet öntünk.
Sütés: kb 20-25 perc,hogy arany színű legyen. Hagyjuk kihűlni és amíg hűl addig elkészítjük a krémet. A tejfölbe belerakjuk az 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól összekeverjük, és a kihűlt tésztára rákenjük.
Bolero italport és a 1 csomag tortazselét összekeverjük és vizet öntünk bele és megforrósítjuk és ráöntjük a tejfölre és tollal elkenjük,hogy mindenhova jusson belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »