Bolero sütemény recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg rétesliszt
- 25 dkg kristálycukor
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 cs Bolero italpor
- 1 csomag tortazselé(színtelen)
Elkészítése:
A 4 db tojásba belekeverjük a 25 dkg kristálycukrot és 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól eldolgozzuk,hogy ne legyen csomós. Amikor ezt jól kidolgoztuk akkor beleöntjük a 25 dkg réteslisztet és 1 csomag sütőport,közben 1 pohár vizet öntünk.
Sütés: kb 20-25 perc,hogy arany színű legyen. Hagyjuk kihűlni és amíg hűl addig elkészítjük a krémet. A tejfölbe belerakjuk az 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól összekeverjük, és a kihűlt tésztára rákenjük.
Bolero italport és a 1 csomag tortazselét összekeverjük és vizet öntünk bele és megforrósítjuk és ráöntjük a tejfölre és tollal elkenjük,hogy mindenhova jusson belőle.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »