Epres somlói recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 sütőpor
- 4 evőkanál cukor
- 4 evőkanál liszt
- 1 vaníliás cukor
- csoki öntet
- pár szem eper
- 1 tasak főzés nélküli vaníliás pudingpor
- 1 tasak főzés nélküli csoki pudingpor
- habtejszín
Elkészítése:
A négy tojásból szokásos módon piskótát sütünk. Mikor kihűlt hosszába ketté vágjuk. Jénai tálba tesszük az egyik felét én téglalap alakú jénait használtam és ráöntöm a már kész csoki pudingot és rátesszük a piskóta másik felét.
Erre megy rá a már kész vanília puding és ezt az egészet nyakon öntöm a csoki öntettel a tetejére pedig az eper darabokat négy fele vágom és ráteszem.
Tejszínhabbal tálalom.Nagyon hamar kész van és nagyon finom. Mindenkinek ajánlom.Jó nasizást!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »