Ál-somlói recept

Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 1 pohár forró kakaó
- 1,4 l tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 20 dkg diós-cukor
- fél csomag mazsola
Elkészítése:
Egy nagyobb jénai, vagy műanyag tál alját kirakom szorosan babapiskótával. Meglocsolgatom a forró kakaóval, s rászórom a diós-cukrot, s a mazsola felét rászórom. Közben előre elkészítek 1 csomag vanília és 1 csomag csokoládé pudingot, amit fél liter helyett kb. 7-7 dl tejjel készítek. A diós cukor egyik felére merőkanállal adagolom az egyik fajta pudingot, a másik felére pedig a másikat. Majd újra babapiskóta, rá a maradék kakaó, a diós-cukor, a mazsola másik fele, s a maradék kétféle puding. Berakom a hűtőbe. Érdemes este elkészíteni, s másnapra már megpuhul a babapiskóta, s kockára vágva tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »