Ál-somlói recept

Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 1 pohár forró kakaó
- 1,4 l tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 20 dkg diós-cukor
- fél csomag mazsola
Elkészítése:
Egy nagyobb jénai, vagy műanyag tál alját kirakom szorosan babapiskótával. Meglocsolgatom a forró kakaóval, s rászórom a diós-cukrot, s a mazsola felét rászórom. Közben előre elkészítek 1 csomag vanília és 1 csomag csokoládé pudingot, amit fél liter helyett kb. 7-7 dl tejjel készítek. A diós cukor egyik felére merőkanállal adagolom az egyik fajta pudingot, a másik felére pedig a másikat. Majd újra babapiskóta, rá a maradék kakaó, a diós-cukor, a mazsola másik fele, s a maradék kétféle puding. Berakom a hűtőbe. Érdemes este elkészíteni, s másnapra már megpuhul a babapiskóta, s kockára vágva tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »