Somlói galuska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag csokoládé pudingpor
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 2 liter tej
- 4 ek cukor
- 1 rumaroma
- 10 dkg csokoládé
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból vizes piskóta
Elkészítése:
Elkészítjük a vizes piskótát, amikor ez megvan apró kockákra vágjuk. Megfőzzük a pudingokat 1-1 liter tejben, úgy hogy folyós maradjon. Egy jénaiba teszünk egy sor piskótát, meglocsoljuk a pudingokkal és egy kis rumaromával. Ezt addig ismételjük, amíg van piskóta.
A tetejére megolvasztjuk a 10 dkg csokit és rálocsoljuk. Egy pár órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Tipp:
Lehet még beleszórni mazsolát, diót, mogyorót, lehet tenni bele lekvárt is ízlés kérdése!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »