Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Somlói galuska recept

Somlói galuska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 csomag csokoládé pudingpor
    • 2 csomag vaníliás pudingpor
    • 2 liter tej
    • 4 ek cukor
    • 1 rumaroma
    • 10 dkg csokoládé
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból vizes piskóta

    Elkészítése:

    Elkészítjük a vizes piskótát, amikor ez megvan apró kockákra vágjuk. Megfőzzük a pudingokat 1-1 liter tejben, úgy hogy folyós maradjon.  Egy jénaiba teszünk egy sor piskótát, meglocsoljuk a pudingokkal és egy kis rumaromával. Ezt addig ismételjük, amíg van piskóta.

    A tetejére megolvasztjuk a 10 dkg csokit és rálocsoljuk. Egy pár órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

    Tipp:

    Lehet még beleszórni mazsolát, diót, mogyorót, lehet tenni bele lekvárt is ízlés kérdése!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá