Barackos rácsos recept

Hozzávalók:
- 30 dkg. liszt
- 10 dkg. cukor
- 5-6 szem barack
- 15 dkg. margarin
- 1 cs. sütőpor
- baracklekvár
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- morzsa, 1/2 pohár tejföl
Elkészítése: A lisztből, margarinból, tojásból, sütőporból, cukorból, és annyi tejfölből, hogy összeáljon tésztát készítünk. Kidolgozzuk, és kétfelé választjuk. A felét kinyújtjuk, vajzott, lisztezett tepsibe rakjuk,tetejét villával megszurkáljuk. Megszórjuk morzsával, és a felkockázott barackkal, a barack tetejét meglocsoljuk lekvárral, és a maradék tésztából berácsozzuk. Előmelegített sütöben 30 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »