Puncs szelet recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg zsír
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 dl tejföl
A krémhez:
- 7,5 dl tej
- 3 csomag puncs pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
A tetejére máz :
- 20 dkg porcukor
- 1 db citrom leve
- 2 evőkanál rum
- pár csepp piros ételszínezék (el is hagyható)
- 2 evőkanál olvasztott hűtött margarin
Elkészítése:
Tészta alapanyagot összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátulján.
A krémhez tejben felfőzzük a pudingokat, kikeverjük a margarint a porcukorral, és a kihűlt pudingokhoz keverjük. Megtöltjük a lapokat, tetejére rátesszük a mázat és pihentetjük.
Hagyjuk másnapig, hogy meg száradjon, és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »