Pudingos párnácskák recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 1 csomag pudingpor
- 3 ek cukor
- 0,4 l tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A leveles tésztát kinyújtjuk kockákra vágjuk tetszés szerinti nagyságúra. Az egyik felét bevagdossuk késsel. Beletöltjük a kihűlt pudingot, a belsejét megkenjük a felvert tojással és félbehajtjuk.
Kicsit összetapogatjuk a szélét nehogy kifolyjon a krém. Sütőpapírra helyezzük őket és előmelegített sütőben megsütjük. Kicsit hűl és már is fogyasztható!!!
Tipp:
Nem kötelező pudinggal készíteni, akár kakaós-kókuszosat, pizzásat is készíthetünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »