Pudingos párnácskák recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 1 csomag pudingpor
- 3 ek cukor
- 0,4 l tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A leveles tésztát kinyújtjuk kockákra vágjuk tetszés szerinti nagyságúra. Az egyik felét bevagdossuk késsel. Beletöltjük a kihűlt pudingot, a belsejét megkenjük a felvert tojással és félbehajtjuk.
Kicsit összetapogatjuk a szélét nehogy kifolyjon a krém. Sütőpapírra helyezzük őket és előmelegített sütőben megsütjük. Kicsit hűl és már is fogyasztható!!!
Tipp:
Nem kötelező pudinggal készíteni, akár kakaós-kókuszosat, pizzásat is készíthetünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »