Pudingos párnácskák recept
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 1 csomag pudingpor
- 3 ek cukor
- 0,4 l tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A leveles tésztát kinyújtjuk kockákra vágjuk tetszés szerinti nagyságúra. Az egyik felét bevagdossuk késsel. Beletöltjük a kihűlt pudingot, a belsejét megkenjük a felvert tojással és félbehajtjuk.
Kicsit összetapogatjuk a szélét nehogy kifolyjon a krém. Sütőpapírra helyezzük őket és előmelegített sütőben megsütjük. Kicsit hűl és már is fogyasztható!!!
Tipp:
Nem kötelező pudinggal készíteni, akár kakaós-kókuszosat, pizzásat is készíthetünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

