Pudingos kosárka recept

Hozzávalók:
- 40 dkg fagyasztott leveles tészta
A krémhez:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csokis pudingpor
- 8 dl tej
- 5 evőkanál cukor
A díszítéshez:
- Töltött ostya (tojásformájú)
Elkészítése:
A pudingokat külön külön 4-4 dl tejben, 2,5-2,5 evőkanál cukorral megfőzzük.
A leveles tésztát kiolvasztjuk, majd kinyújtjuk. 10x10cm-es négyzetekre vágjuk, majd egy muffin forma mélyedéseibe illesztünk 1-1 lapot.
Az aljukat villával megszurkáljuk, majd 180 fokos sütőben halvány rózsaszínre sütjük kb. 20 perc alatt.
Még melegen kiemeljük a kosárkákat, majd tálcára tesszük és megtöltjük a kétféle pudinggal.
Töltött ostyatojásokkal díszíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »