Szederpuding recept

Hozzávalók:
- 20 dkg fekete szeder
- 15 dkg háztartási keksz
- 3/4 bögre liszt
- 1 bögre kristálycukor
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 l tej
- kókuszreszelék ízlés szerint
Elkészítése:
Felforraljuk a tejet a liszttel, cukorral, tojással és a kókuszreszelékkel. Beletördeljük a kekszet üvegpoharakba. Amikor felforr a tejes massza, levesszük a tűzről és mixerrel habosra keverjük. Óvatosan belekeverjük a szedret, majd ráöntjük a masszát a kekszre. Tetejét szederrel és mentalevéllel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »