Szederpuding recept
Hozzávalók:
- 20 dkg fekete szeder
- 15 dkg háztartási keksz
- 3/4 bögre liszt
- 1 bögre kristálycukor
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 l tej
- kókuszreszelék ízlés szerint
Elkészítése:
Felforraljuk a tejet a liszttel, cukorral, tojással és a kókuszreszelékkel. Beletördeljük a kekszet üvegpoharakba. Amikor felforr a tejes massza, levesszük a tűzről és mixerrel habosra keverjük. Óvatosan belekeverjük a szedret, majd ráöntjük a masszát a kekszre. Tetejét szederrel és mentalevéllel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

