Eperjoghurtos kehely recept

Hozzávalók:
- 500 g epres joghurt
- 300 ml tejszín
- 4 ek porcukor
- csoki öntet
Elkészítés:
A tejszín félét félig habbá verjük, hozzáadjuk a cukor felét meg a joghurtot, majd tovább verjük míg jó kemény hab nem lesz belőle. A maradék habot, a maradék cukorral kemény habbá verjük. A poharakba elkezdjük kanalazni a tejszínhabot és a joghurtot. Csokiöntetet felolvasztjuk és sütőpapíron csíkokat húzzunk vízszintesen majd függőlegesen amíg rácsos mintát nem kapunk. Pár percre hűtőbe tesszük majd késsel téglalápalakúra daraboljuk. Ezzel díszítjük a kelyhet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »