Eperjoghurtos kehely recept

Hozzávalók:
- 500 g epres joghurt
- 300 ml tejszín
- 4 ek porcukor
- csoki öntet
Elkészítés:
A tejszín félét félig habbá verjük, hozzáadjuk a cukor felét meg a joghurtot, majd tovább verjük míg jó kemény hab nem lesz belőle. A maradék habot, a maradék cukorral kemény habbá verjük. A poharakba elkezdjük kanalazni a tejszínhabot és a joghurtot. Csokiöntetet felolvasztjuk és sütőpapíron csíkokat húzzunk vízszintesen majd függőlegesen amíg rácsos mintát nem kapunk. Pár percre hűtőbe tesszük majd késsel téglalápalakúra daraboljuk. Ezzel díszítjük a kelyhet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »