Zebratorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg porcukor
- 1.25 dl víz
- 2.5 dl olaj
- 1 vaníliás cukor
- 37 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 2 ek kakaópor
Elkészítése:
A tojásokat a porcukorral és vaníliás cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, olajat, és a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát megfelezzük, az egyikbe beletesszük a kakaóport. A tortaformát sütőpapírral kibéleljük.
Az aljába teszünk 2 kanál sárga tésztát, arra barnát, ismét sárgát és így tovább.
A lényeg, hogy mindig a közepébe tegyük egymásra, így szépen szétfolyik és csíkos lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »