Zebratorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg porcukor
- 1.25 dl víz
- 2.5 dl olaj
- 1 vaníliás cukor
- 37 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 2 ek kakaópor
Elkészítése:
A tojásokat a porcukorral és vaníliás cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, olajat, és a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát megfelezzük, az egyikbe beletesszük a kakaóport. A tortaformát sütőpapírral kibéleljük.
Az aljába teszünk 2 kanál sárga tésztát, arra barnát, ismét sárgát és így tovább.
A lényeg, hogy mindig a közepébe tegyük egymásra, így szépen szétfolyik és csíkos lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »