Zebratorta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 25 dkg porcukor
- 1.25 dl víz
- 2.5 dl olaj
- 1 vaníliás cukor
- 37 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 2 ek kakaópor
Elkészítése:
A tojásokat a porcukorral és vaníliás cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, olajat, és a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát megfelezzük, az egyikbe beletesszük a kakaóport. A tortaformát sütőpapírral kibéleljük.
Az aljába teszünk 2 kanál sárga tésztát, arra barnát, ismét sárgát és így tovább.
A lényeg, hogy mindig a közepébe tegyük egymásra, így szépen szétfolyik és csíkos lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

