Piskótatekercs recept

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek kristálycukor
- 6 ek lisz
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 kis üveg baracklekvár
Elkészítése:
A tojásokból a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes tepsiben. Viszonylag vékony lapot süssünk ha lehet. Még melegen ráfordítjuk egy kissé nedves konyharuhára és feltekerjük. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt teljesen akkor kitekerjük, de vigyázzunk, hogy ne törjük el. Megkenjük lekvárral és feltekerjük. Porcukorral hintve lehet is tálalni.
Tipp:
Pofon egyszerű sütemény!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »