Piskótatekercs recept
Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 ek kristálycukor
- 6 ek lisz
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 kis üveg baracklekvár
Elkészítése:
A tojásokból a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes tepsiben. Viszonylag vékony lapot süssünk ha lehet. Még melegen ráfordítjuk egy kissé nedves konyharuhára és feltekerjük. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt teljesen akkor kitekerjük, de vigyázzunk, hogy ne törjük el. Megkenjük lekvárral és feltekerjük. Porcukorral hintve lehet is tálalni.
Tipp:
Pofon egyszerű sütemény!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

