Piskóta tészta recept

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál liszt
- egy csomag sütőpor
- 6 evőkanál cukor
Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéhez hozzáadjuk a 6 kanál cukrot és robotgéppel vagy kézi habverővel kemény habbá verjük. Ha ez megtörtént hozzákeverjük a tojások sárgáját majd apránként a 6 evőkanál lisztet is. Ezt a masszát kivajazott, lisztezett sütőben tűpróbáig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »