Nutellás piskóta rolád recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg porcukor
- 12,5 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor
Krémhez: mogyorókrém
Elkészítése:
Először a tésztát készítem el. A porcukrot tojássárgájával habosra keverem, bele 4 ek víz, liszt, sütőpor és a tojások felvert habja. Vajazott, lisztezett, alufóliával bélelt tepsibe öntöm, 180 fokon sütöm tűpróbával. Kisütés után félbevágjuk és feltekerjük. Amikor kihűlt töltjük. Tölthetjük bármivel, én mogyorókrémmel töltöttem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »