Meggyes piskóta recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek cukor
- 6 ek liszt
- ½ csomag sütőpor
- 1 tál meggy, kimagozva
Elkészítése:
A puha vajat habosra kell keverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat. Külön edényben habbá verni a tojás fehérjét, óvatosan összeforgatjuk a cukros-tojásos habbal, majd egyenként belekanalazzuk a 6 kanál lisztet, amihez előzőleg hozzáadtuk a sütőport. A meggy lazán bele lett keverve, az egész belesimítva egy tepsibe amit 180 fokos sütőbe sütjük kb 35-40 percet. Miután elkészült porcukrot szórunk rá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »