Bogi szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 ek cukor
- 2 cs vanillin cukor
- 3 dl tej
- 15 ek finomliszt
- 1 cs sütőpor
- 2,5 dl olaj
- 3 ek kakaópor
Elkészítése:
TÉSZTA: A tojást a cukorral és a vaníliával habosra verjük, ha elolvadt a cukor beleöntjük a tejet. Külön kikeverjük a lisztet, sütőport és a kakaóport, majd összeöntjük őket. Ezután beleöntjük az olajat, és zsírozott, lisztezett tepsibe 180-200 fokon 25-30 percig, tűpróbáig sütjük.
Közben felfőzünk 1 dl tejet 6 ek. cukorral, és a kisült még meleg, felkockázott piskótát meglocsoljuk vele.
CSOKI:10 dkg vajat felolvasztunk 4 ek. kakaóport és 2 ek porcukrot teszünk bele és a tészta tetejére kenjük.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »