Pilóta keksz recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
- csipet só
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek méz
- 1 ek kakaópor
Krémhez:
- 10 dkg margarin
- 1 ek kakópor
- 2 ek mogyorókrém
Elkészítése: A vajat kikeverjük a cukorral és a sóval,majd hozzáadjuk a tojást és a mézet és még pár percig keverjük. Ezután belekeverjük a lisztet és kétfelé vesszük.Egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport és külön-külön összegyúrjuk a tésztát, majd kinyújtjuk 3 mm vastagságúra és 4 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kisütjük.
Krémhez: A margarint, a kakaóport és a mogyorókrémet kikeverjük, majd 30 percre hűtőbe tesszük, és összeragasztjuk a korongokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »