Panelrétes recept

Hozzávalók:
- 4 lapos réteslap
- 2 pohár kefir
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 kefires pohár cukor
- 3 kefires pohár búzadara
- 0.5 csomag sütőpor
- 1.5 dl olaj
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 kiskanál fahéj
- 10 dkg meggybefőtt (magozott)
A tetejére:
Elkészítése:
A gáztepsit kiolajozzuk, beleteszünk 2 réteg réteslapot. A hozzávalókat összekeverjük és a tepsibe öntjük.
Megszórjuk meggyel és a tetejére tesszük a maradék 2 réteslapot. Megkenjük tejfölös tojással, végül magas hőfokon fél óra alatt készre sütjük.
Tipp:
Más gyümölccsel is nagyon finom!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »