Panelrétes recept
Hozzávalók:
- 4 lapos réteslap
- 2 pohár kefir
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 kefires pohár cukor
- 3 kefires pohár búzadara
- 0.5 csomag sütőpor
- 1.5 dl olaj
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 kiskanál fahéj
- 10 dkg meggybefőtt (magozott)
A tetejére:
Elkészítése:
A gáztepsit kiolajozzuk, beleteszünk 2 réteg réteslapot. A hozzávalókat összekeverjük és a tepsibe öntjük.
Megszórjuk meggyel és a tetejére tesszük a maradék 2 réteslapot. Megkenjük tejfölös tojással, végül magas hőfokon fél óra alatt készre sütjük.
Tipp:
Más gyümölccsel is nagyon finom!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

