Női szeszély recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével habosra kikeverem, majd hozzáadom a sütőporos lisztet. 31×23 cm es sütőlapra teszem. A tészta kicsit masszív lesz, de kanállal vagy habkártyával ellehet kenni. 170 fokon tűpróbáig sütöm. Amikor megsült sárgabaracklekvárral megkenem a tészta tetejét.
A fehérjéket gőz felett a cukorral kemény habbá verem és közben hozzáadom a lekvárt is. Amikor a hab már jó kemény ráteszem a tészta tetejére, vagdalt pörkölt mandulát szórok a tetejére, vékony lekvár csíkokat húzok rá és a még meleg sütőbe teszem kicsit száradni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »