Néró recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 15 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- 5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
Töltelék:
- sárgabaracklekvár
- csoki a díszítéshez
Elkészítése:
A szoba hőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, végül a lisztet és az ízesítőanyagokat is hozzákeverjük.
Sima csöves nyomózsákból kis halmokat (kb. 2-3 cm) nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.
Amikor kihűlt, sárgabaracklekvárral összeragasztunk egy-egy korongot. A gőz felett megolvasztott csokit nejlon zacskóba tesszük, a sarkát levágjuk (de csak egy kicsit csippentünk le), és a betöltött sütik tetejére fecskendezzük a csokit.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.