Néró recept

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 15 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
Töltelék:
- sárgabaracklekvár
- csoki a díszítéshez
Elkészítése:
A szoba hőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, végül a lisztet és az ízesítőanyagokat is hozzákeverjük.
Sima csöves nyomózsákból kis halmokat (kb. 2-3 cm) nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.
Amikor kihűlt, sárgabaracklekvárral összeragasztunk egy-egy korongot. A gőz felett megolvasztott csokit nejlon zacskóba tesszük, a sarkát levágjuk (de csak egy kicsit csippentünk le), és a betöltött sütik tetejére fecskendezzük a csokit.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »