Néró recept

Hozzávalók:
- 18 dkg porcukor
- 30 dkg liszt
- 1 cs. vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 citrom reszelt héja
Az összeragasztáshoz:
- Lekvár
Tetejére:
- Olvasztott csokoládé
Elkészítése:
A margarint megolvasztjuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. Habzsákba töltjük, majd sütőpapírral bélelt sütőlapra nyomjuk. 200 fokosra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Lekvárral összeragasztjuk őket, majd bevonjuk a tetejét olvasztott csokival.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »