Néró recept

Hozzávalók:
- 18 dkg porcukor
- 30 dkg liszt
- 1 cs. vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 citrom reszelt héja
Az összeragasztáshoz:
- Lekvár
Tetejére:
- Olvasztott csokoládé
Elkészítése:
A margarint megolvasztjuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. Habzsákba töltjük, majd sütőpapírral bélelt sütőlapra nyomjuk. 200 fokosra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Lekvárral összeragasztjuk őket, majd bevonjuk a tetejét olvasztott csokival.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 cukkinis recept – krémlevestől a rakottasig, húsosan és húsmentesen
A cukkini az egyik legnagyobb aduász a konyhában: gyors, laktató, egészsége
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.20 péntek
Péntekre már mindannyian egy kicsit lazábbra vennénk a tempót, de azért jól
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 péntek
A mai nap is finomságokkal indul! Te mit főzöl ma ebédre?
Tovább olvasom »
Főzelék minden napra – zöldséges receptek frissen, gyorsan, finoman
A főzelék nem unalmas, ha jól készítjük! Ezek a krémes, fűszeres, könnyű és
Tovább olvasom »
Ha imádod a madártejet – ezeket a verziókat is ki kell próbálnod!
A madártej a magyar házi desszertek egyik örök klasszikusa – és ebben a vál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 csütörtök
A görög citromos leves frissítő kezdés lehet, amit egy tartalmas bakonyi cs
Tovább olvasom »