Narancsos rudak recept
Hozzávalók:
Tészta
- 30 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 3 db narancs reszelt héja
- 2 ek. narancslé
- 30 dkg liszt
Krém
- 10 dkg olvasztott csokoládé
- 10 dkg margarin
Bevonat
- csokoládé
Elkészítése:
A margarint habosra keverjük a porcukorral, és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a narancs héját és levét, valamint a lisztet.
Habzsákba töltjük, rudakat nyomunk sütőpapírra, és 180 fokon megsütjük. Ha kihűlt, a jól kikevert krémmel megtöltjük a rudakat, végüket olvasztott csokiba mártjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

