Narancsos rudak recept
Hozzávalók:
Tészta
- 30 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 3 db narancs reszelt héja
- 2 ek. narancslé
- 30 dkg liszt
Krém
- 10 dkg olvasztott csokoládé
- 10 dkg margarin
Bevonat
- csokoládé
Elkészítése:
A margarint habosra keverjük a porcukorral, és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a narancs héját és levét, valamint a lisztet.
Habzsákba töltjük, rudakat nyomunk sütőpapírra, és 180 fokon megsütjük. Ha kihűlt, a jól kikevert krémmel megtöltjük a rudakat, végüket olvasztott csokiba mártjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

