Müzlis sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 banán
- 1 alma
- 100 g zabpehely
- 50 g kókuszreszelék
- 50 g dió
- 50 g mazsola
- 4 ek olaj
- 1 tk fahéj
- 1 tk vanília aroma
- citromlé
Elkészítése:
Az almát lereszeljük és összekeverjük a pépesre tört banánnal. Hozzákeverjük a zabpelyhet, kókuszreszeléket, az olajat, diót, mazsolát, vanília aromát, fahéjat és a citromlevet. Alaposan átkeverjük.
A kapott masszát egy kisebb kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, majd előremelegített sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha kihűlt, felszeleteljük.
Tipp:
Finom müzlis recept
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »