Müzlis sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 banán
- 1 alma
- 100 g zabpehely
- 50 g kókuszreszelék
- 50 g dió
- 50 g mazsola
- 4 ek olaj
- 1 tk fahéj
- 1 tk vanília aroma
- citromlé
Elkészítése:
Az almát lereszeljük és összekeverjük a pépesre tört banánnal. Hozzákeverjük a zabpelyhet, kókuszreszeléket, az olajat, diót, mazsolát, vanília aromát, fahéjat és a citromlevet. Alaposan átkeverjük.
A kapott masszát egy kisebb kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, majd előremelegített sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha kihűlt, felszeleteljük.
Tipp:
Finom müzlis recept
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »