Vadszilvalekváros muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bögre liszt
- 1/2 bögre olaj
- 1/2 bögre tej
- 1,5 bögre vadszilvalekvár
- 1 cs vaníliás cukor
- 2 kk fahéj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
Elkészítése:
Az alapanyagokat robotgéppel eldolgozzuk, majd kivajazott vagy muffinpapírral kibélelt muffintepsibe kanalazzuk. Forró sütőbe tolva kb 20 perc alatt megsül, közben tűpróbával ellenőrizzük. Édesszájúak tálaláshoz is tehetnek mellé lekvárt.
Sztori: Kiránduláskor találtunk az erdőben nagyon sok vadszilvát (“fosókát”), majd visszamentünk, leszedtük, és nagyon fahéjas lekvárt főztünk belőle. Jobb, mint a sárgabarack, és csak a cukor kerül pénzbe. Magában is és süteményekbe is isteni, a muffin pedig “percek” alatt kész, kisbaba mellett is lehet csodasütit sütni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »