Narancsos muffin recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozávalók:
- 2 csésze liszt
- 2 tk sütőpor
- ½ csésze cukor
- 2 ek reszelt narancshéj
- 2/3 csésze frissen csavart narancslé
- ½ csésze olvasztott margarin, olaj vagy vaj
- 2 kis FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (vagy 1 nagy)
- ½ csésze mazsola (elmaradhat)
- ½ csésze aprított dió vagy mandulabél (elmaradhat)
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat elkeverjük egy nagy tálban.Egy másik, kisebb, tálban felverjük a tojást, hozzáadjuk az olvasztott margarint, narancslevet és héjat.A két tálat összeöntjük, masszává keverjük. Óvatosan belekeverjük a mazsolát és/vagy dióbelet.Egy papírkosárkákkal kibélelt muffinformába elosztjuk a masszát. A tetejére szórjuk a mandulabelet vagy a margarinnal, fahéjjal elkevert cukrot.Előmelegített sütőben, 175 fokon, kb 25 percig szép barnára sütjük.
[ad#Google Adsense Cikk]
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.