Mikrós muffin recept
Hozzávalók:
- 4 evőkanál liszt
- 4 evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál sütőpor
- 2 evőkanál kakaó
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 evőkanál tej
- 2 evőkanál olaj
- 2 evőkanál lekvár, vagy egy bögre cukrozott cseresznye(vagy cseresznyebefőtt)
Elkészítése:
A hozzávalókat egy mikrózható edénybe tesszük a lekvár/cseresznye kivételével, majd csomómentesre keverjük. Ez után lekvárt/cseresznyét is hozzáadjuk. (Ezt lehet ízlés szerint változtatni.) Betesszük 4 percre a mikróba (legmagasabb fokozat), ha elkészült kifordítjuk az edényből, és már lehet is tálalni.
Sztori: Ezt a receptet a bátyám hozta egyszer a barátnőjétől vagyis csak a hozzávalókat, hogy keverjem össze és rakjam be a mikróba. Őszintén szólva először nem nagyon hittem hogy ebből bármi jó kisülhet, de megcsináltam és mára már tovább is fejlesztettem a receptem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

