Mikrós muffin recept

Hozzávalók:
- 4 evőkanál liszt
- 4 evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál sütőpor
- 2 evőkanál kakaó
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál tej
- 2 evőkanál olaj
- 2 evőkanál lekvár, vagy egy bögre cukrozott cseresznye(vagy cseresznyebefőtt)
Elkészítése:
A hozzávalókat egy mikrózható edénybe tesszük a lekvár/cseresznye kivételével, majd csomómentesre keverjük. Ez után lekvárt/cseresznyét is hozzáadjuk. (Ezt lehet ízlés szerint változtatni.) Betesszük 4 percre a mikróba (legmagasabb fokozat), ha elkészült kifordítjuk az edényből, és már lehet is tálalni.
Sztori: Ezt a receptet a bátyám hozta egyszer a barátnőjétől vagyis csak a hozzávalókat, hogy keverjem össze és rakjam be a mikróba. Őszintén szólva először nem nagyon hittem hogy ebből bármi jó kisülhet, de megcsináltam és mára már tovább is fejlesztettem a receptem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »