Márványos macimuffinok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
12-14 db-hoz:
- 2 x 1/4 csésze cukor
- 2 x 2 csésze liszt
- 2 x 0,5 csomag sütőpor
- 2 x 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 x 1/4 csésze olaj
- 2 x 1 csésze tej
- 2 x 1 csomag vaníliás cukor a világos tésztához
- 2 x 2 ek cukrozatlan kakaópor a barna tésztához
Elkészítése:
Két adag tésztát keverünk külön-külön tálban. Az egyiket kakaóporral, a másikat vaníliás cukorral ízesítjük.
A teflonos maci formát vékonyan kikenjük olajjal és a kétféle tésztát felváltva belekanalazzuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt (tűpróba) készre sütjük.
Tipp:
Gyerekzsúrra, farsangra vagy egy beszélgetős délutánra kiválóan alkalmas.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »