Márványos macimuffinok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
12-14 db-hoz:
- 2 x 1/4 csésze cukor
- 2 x 2 csésze liszt
- 2 x 0,5 csomag sütőpor
- 2 x 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 x 1/4 csésze olaj
- 2 x 1 csésze tej
- 2 x 1 csomag vaníliás cukor a világos tésztához
- 2 x 2 ek cukrozatlan kakaópor a barna tésztához
Elkészítése:
Két adag tésztát keverünk külön-külön tálban. Az egyiket kakaóporral, a másikat vaníliás cukorral ízesítjük.
A teflonos maci formát vékonyan kikenjük olajjal és a kétféle tésztát felváltva belekanalazzuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt (tűpróba) készre sütjük.
Tipp:
Gyerekzsúrra, farsangra vagy egy beszélgetős délutánra kiválóan alkalmas.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »