Mandulás-csokoládés-rumos muffin recept

Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 dl tej
- mandulaaroma
- rumaroma
- ételszínezék
- csokoládé
Elkészítése:
Vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Elkeverjük benne egyenként a tojásokat. Apránként, felváltva hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a tejet.
Szétadagoljuk részekre, belekeverjük külön-külön a mandulaaromát, az ételszínezéket, a rumaromát. Én a csokoládét a rumos, fehér színű tésztához adagoltam (persze apróra vágva). Mindegyik színű tésztából adagolunk a formákba (úgy, hogy kb 3/4-ig legyenek), majd 200 fokon 20 percig sütöm. Nagyon finom lett!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »