Mandulás-csokoládés-rumos muffin recept

Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 dl tej
- mandulaaroma
- rumaroma
- ételszínezék
- csokoládé
Elkészítése:
Vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Elkeverjük benne egyenként a tojásokat. Apránként, felváltva hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a tejet.
Szétadagoljuk részekre, belekeverjük külön-külön a mandulaaromát, az ételszínezéket, a rumaromát. Én a csokoládét a rumos, fehér színű tésztához adagoltam (persze apróra vágva). Mindegyik színű tésztából adagolunk a formákba (úgy, hogy kb 3/4-ig legyenek), majd 200 fokon 20 percig sütöm. Nagyon finom lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »