Mandulás-csokoládés-rumos muffin recept
Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 40 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 dl tej
- mandulaaroma
- rumaroma
- ételszínezék
- csokoládé
Elkészítése:
Vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Elkeverjük benne egyenként a tojásokat. Apránként, felváltva hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a tejet.
Szétadagoljuk részekre, belekeverjük külön-külön a mandulaaromát, az ételszínezéket, a rumaromát. Én a csokoládét a rumos, fehér színű tésztához adagoltam (persze apróra vágva). Mindegyik színű tésztából adagolunk a formákba (úgy, hogy kb 3/4-ig legyenek), majd 200 fokon 20 percig sütöm. Nagyon finom lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

