Kalapos csókok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg cukor
- fél csomag vaníliás cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 5 dkg vaj
Elkészítése:
Először 30 dkg cukrot habosra keverünk fél csomag vaníliás cukorral és 4 egész tojással. Lassú keveréssel hozzáadunk 25 dkg lisztet, amelyet korábban elkevertünk fél csomag sütőporra. A tésztából nyomózsákkal kétcentis gömböket nyomunk a kivajazott és belisztezett tepsire, majd éjszakára langyos helyre tesszük. Másnap aztán közepesen meleg sütőben a kalapos csókokat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »