Húsvéti muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg margarin
- 5 dkg kakaópor
- 2 dl tej
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
- 1 üveg zöld ételfesték
Elkészítése:
A cukrot a tojással felverjük, hozzáadjuk az olvasztott margarint, a lisztet a sütőporral és a kakaóport. Csomómentesre keverjük a tejjel és a masszát a muffin papírral bélelt tepsibe töltjük, majd 180 fokon kb 30 percig sütjük.
A pudingot a szokásos módon elkészítjük, ha kihűlt a margarint és a festéket hozzákeverjük. habzsákba töltjük, a muffin tetejére nyomjuk és ízlés szerint díszítjük. Itt most tojás alakú cukorkával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »