Eperlekváros diós muffin recept

Hozzávalók:
- 10dkg margarin
- 10dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 20dkg finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 sütőpor
- 1,5 dl tej
- darabolt dió
- eperlekvár(legfinomabb a házi, de ha nincs, vagy másmilyen lekvárunk van az is jó lesz)
Elkészítés:
A vajat a cukorral robotgéppel habosra keverem,majd hozzáadom a 2 egész tojást. A lisztet és sütőport összevegyítem majd a tejjel felváltva a vajas masszához adom. Ízlés szerint darabolt diót keverek bele. A papírral kibélelt muffin formákba egy-egy kanálnyi masszát teszek, majd mehet bele egy kiskanál eperlekvár és a tetejére szintén egy kis massza. Nem muszáj a közepébe tenni a lekvárt,mehet a tetejére is,mert úgyis lesüllyed. 180 fokon kb 15-20 percig sütni!Isteni finom és nagyon egyszerű:)!
Küldte: Tóth-Lukács Zsuzsanna
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »