Csuda csoki-csupa csoki muffin recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5 dkg holland kakaópor
- 5 dkg tört étcsokoládé
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 4 ek lekvár (nálam barack volt)
- fél csomag sütőpor
- 1 ét tortabevonó
Elkészítése:
Az elkészítése más muffinokhoz hasonlóan történik, hogy előbb a “nedves” hozzávalókat keverjük össze (tojás, vaj, cukor, lekvár) és külön a “szárazakat” (liszt, sütőpor, kakaó). Az egészet összekeverjük. A végén hozzáadjuk a csokidarabokat.
Papír kapszlikba töltjük és előmelegített sütőben (180 fokon) sütjük kb 15 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Ha elkészült gőz fölött felolvasztjuk a tortabevonót és a muffinok tetejét bevonjuk vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


