Csuda csoki-csupa csoki muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 dkg holland kakaópor
- 5 dkg tört étcsokoládé
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 4 ek lekvár (nálam barack volt)
- fél csomag sütőpor
- 1 ét tortabevonó
Elkészítése:
Az elkészítése más muffinokhoz hasonlóan történik, hogy előbb a “nedves” hozzávalókat keverjük össze (tojás, vaj, cukor, lekvár) és külön a “szárazakat” (liszt, sütőpor, kakaó). Az egészet összekeverjük. A végén hozzáadjuk a csokidarabokat.
Papír kapszlikba töltjük és előmelegített sütőben (180 fokon) sütjük kb 15 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Ha elkészült gőz fölött felolvasztjuk a tortabevonót és a muffinok tetejét bevonjuk vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »