Csuda csoki-csupa csoki muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 dkg holland kakaópor
- 5 dkg tört étcsokoládé
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 4 ek lekvár (nálam barack volt)
- fél csomag sütőpor
- 1 ét tortabevonó
Elkészítése:
Az elkészítése más muffinokhoz hasonlóan történik, hogy előbb a “nedves” hozzávalókat keverjük össze (tojás, vaj, cukor, lekvár) és külön a “szárazakat” (liszt, sütőpor, kakaó). Az egészet összekeverjük. A végén hozzáadjuk a csokidarabokat.
Papír kapszlikba töltjük és előmelegített sütőben (180 fokon) sütjük kb 15 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Ha elkészült gőz fölött felolvasztjuk a tortabevonót és a muffinok tetejét bevonjuk vele.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »