Diós muffin recept
Hozzávalók:
- 10 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 dl tej
- 10 dkg darált dió
- 20 dkg liszt
- 1 db citrom reszelt héja
- 1/2 csomag sütőpor
Elkészítése: A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra, a muffin formákat kivajazzuk, vagy kibéleljük papírral.
A margarint habosra keverjük a porcukorral és a tojásokkal.
Hozzáadjuk a tejet, a darált diót, a citrom reszelt héját, majd a sütőporos lisztet.
A formákba adagoljuk, 20-25 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

