Barackos muffin recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 bögre liszt (1 bögre: 2,5 dl)
- 1 bögre cukor
- 1 zacskó sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - harmad bögre olaj-az eredeti receptben fél volt, az szerintem kicsit sok bele
- 1 bögre tej
- 1 üveg anya-féle barackbefőtt (a bolti is jó, de az anya-féle,az az igazi)
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat kikevertem egymással, a nedves hozzávalókat is kikevertem egymással, majd a kettőt összekavartam, és a feldarabolt barackot is belekevertem.
A muffinformába papírokat tettem, beleöntöttem a keveréket (kb. a 4/5-éig elég megtölteni a formákat), majd előmelegített sütőben sütöttem őket kb. 15-20 percig. Jó étvágyat hozzá!
Ez a receptem korábban megjelent a www.alabella.blog.hu weboldalamon is.
Sztori: Mikor valaki kedves és aranyos hozzám,és azt mondja,hogy nagyon szeret, akkor az már gyanús, az az ember biztos akar tőlem valamit…nem volt ez máshogy most sem, mikor párocskám édességet, sütit kívánt. Úgyhogy, gugliztam gyorsan, és konyhát felmértem, majd megszületett ez a mű.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

