Barackos – diós muffin recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók (12 darabhoz):
- 1 bögre liszt
- 1 bögre cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag vaníliás cukor
- fél csomag sütőpor
- fél vaj
- egy csipet só
- barack kompót kis kockákra vágva (ízlés szerint)
- dió darabokra vágva (ízlés szerint)
Elkészítése:
A tészta alapanyagait összekeverjük, majd a barackot és a diót hozzá adjuk. Muffin papírral kibélelt tepsibe elosztjuk a tésztát, majd 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, majd ezek után készre sütjük (kb 25 perc)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

