Almás-fahéjas muffin recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 2 dl natúr joghurt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 0,75 dl olaj
- 1 csomag sütőpor
- 2 db alma
- 2 tk fahéj
Elkészítés:
Az almát megmossuk, meghámozzuk. Ízlés szerint összedaraboljuk. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a fahéjat és az almadarabokat. Egy másik tálban a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, a joghurtot és az olajat, majd hozzákeverjük a lisztes keveréket. 12 muffinformába adagoljuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Az illatát már messziről érezni fogjuk. Kicsit pihentetjük a formákban sütés után.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »