Almás-fahéjas muffin recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 2 dl natúr joghurt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 0,75 dl olaj
- 1 csomag sütőpor
- 2 db alma
- 2 tk fahéj
Elkészítés:
Az almát megmossuk, meghámozzuk. Ízlés szerint összedaraboljuk. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a fahéjat és az almadarabokat. Egy másik tálban a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, a joghurtot és az olajat, majd hozzákeverjük a lisztes keveréket. 12 muffinformába adagoljuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Az illatát már messziről érezni fogjuk. Kicsit pihentetjük a formákban sütés után.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »