Almás, diós muffin recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 12 dkg kristálycukor
- 1 cs sütőpor
- ízlés szerint fahéj
- 125 ml tej
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg reszelt alma
- 5 dkg dió apróra vágva
Elkészítése:
A lisztet, cukrot, fahéjat, sütőport keverjük össze. A vajat olvasztva adjuk hozzá. A tejet elkeverjük a tojással,
ezt is belekeverjük, a reszelt almát szintén, majd simára keverjük a masszát.
Sütés előtt megszórjuk a darabokra vágott dióval. A formákat papírkapszlikkal béleljük, majd 3/4-ig töltjük. Sütél előtt darabokra vágott dióval megszórjuk.
190 fokra előmelegített sütőben sütjük kb 25 percig.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.