Almás-csokis muffin recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 15 dkg olvasztott és kihűtött vaj
- 1 kis üveg rumaroma
- 30 dkg liszt
- 2 kk sütőpor
- 8 dkg csoki lereszelve
- 20 dkg alma tisztítva, apró kockákra vágva
Elkészítése:
Az almát hámozás után kockákra vágjuk, a csokit lereszeljük.
A tojásokat a cukorral robotgéppel habosra keverjük, belecsorgatjuk a puha vajat, a rumot. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a tojásos krémbe öntjük. Hozzáadjuk az almát és a csokit is, majd az egészet jól összeforgatjuk.
Muffin sütő mélyedésébe papírt rakunk, ebbe kanalazzuk a tésztát. 200 fokos sütőben 20 perc alatt kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »