Mogyorós, gyümölcsös sütemény recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 pohár kristálycukor
- 1 vaníliás cukor
- 1 pohár tejföl
- 3 pohár liszt
- 1 sütőpor
- 1 pohár étolaj
- 1 befőttesüveg megy
- 25 dkg mogyoró ( de jó dió vagy mandula is)
- 1 csomag mazsola
Elkészítése:
A lisztet, tojások sárgáját, cukrot, tejfölt, sütőport, étolajat, meggyet, mazsolát, a tojások felvert habját összekeverjük óvatosan. A tojásfehérje ne nagyon törjön össze. A diót darabosra törjük, negyedét bele szórjuk a tésztába. A tepsit kibéleljük sütőpapírral és a tésztát beleöntjük, megszórjuk a maradék dióval. Picit a tésztába nyomkodjuk. 180 fokos sütőben barnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »