Mogyorós, gyümölcsös sütemény recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 pohár kristálycukor
- 1 vaníliás cukor
- 1 pohár tejföl
- 3 pohár liszt
- 1 sütőpor
- 1 pohár étolaj
- 1 befőttesüveg megy
- 25 dkg mogyoró ( de jó dió vagy mandula is)
- 1 csomag mazsola
Elkészítése:
A lisztet, tojások sárgáját, cukrot, tejfölt, sütőport, étolajat, meggyet, mazsolát, a tojások felvert habját összekeverjük óvatosan. A tojásfehérje ne nagyon törjön össze. A diót darabosra törjük, negyedét bele szórjuk a tésztába. A tepsit kibéleljük sütőpapírral és a tésztát beleöntjük, megszórjuk a maradék dióval. Picit a tésztába nyomkodjuk. 180 fokos sütőben barnára sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »