Mogyorókrémes piskótatekercs recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 6 ek kristálycukor
- 1 késhegynyi sütőpor
- 1 doboz mogyorókrém
Elkészítése:
A tojások sárgáját habossá keverjük a cukorral, majd felverjük a tojások habját, hozzáadjuk, ezután kerül bele a sütőporos liszt.
Sütőpapírral bélelt nagy gáztepsibe öntjük a masszát és megsütjük.
Ha megsült, vizes konyharuhára kiborítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és szorosan felcsavarjuk. Így hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, letekerjük a konyharuhából és megkenjük a mogyorókrémmel, majd ismét felcsavarjuk.
Porcukorral meghintjük és szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »