Mogyorókrémes piskótatekercs recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 6 ek kristálycukor
- 1 késhegynyi sütőpor
- 1 doboz mogyorókrém
Elkészítése:
A tojások sárgáját habossá keverjük a cukorral, majd felverjük a tojások habját, hozzáadjuk, ezután kerül bele a sütőporos liszt.
Sütőpapírral bélelt nagy gáztepsibe öntjük a masszát és megsütjük.
Ha megsült, vizes konyharuhára kiborítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és szorosan felcsavarjuk. Így hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, letekerjük a konyharuhából és megkenjük a mogyorókrémmel, majd ismét felcsavarjuk.
Porcukorral meghintjük és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »