Mogyorókrémes piskótatekercs recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 6 ek kristálycukor
- 1 késhegynyi sütőpor
- 1 doboz mogyorókrém
Elkészítése:
A tojások sárgáját habossá keverjük a cukorral, majd felverjük a tojások habját, hozzáadjuk, ezután kerül bele a sütőporos liszt.
Sütőpapírral bélelt nagy gáztepsibe öntjük a masszát és megsütjük.
Ha megsült, vizes konyharuhára kiborítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és szorosan felcsavarjuk. Így hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, letekerjük a konyharuhából és megkenjük a mogyorókrémmel, majd ismét felcsavarjuk.
Porcukorral meghintjük és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »