Mirinda szelet recept

Hozzávalók:
A tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 kanál porcukor
- 1 dl étolaj
- 4 kanál liszt
- 2 kanál kakaópor
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 50 dkg túró
A máz:
- 6 dl narancslé
- 2 csomag vaníliás puding
Elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verem a cukorral, majd lassan hozzákeverem a sárgáját is. Hozzáadom az étolajat, a lisztes sütőport és a kakaóport. Margarinnal kikent, közepes méretű tepsibe 180 fokon sütöm.
Krém: A margarinból és a porcukorból habos krémet verek, majd hozzáadom a túrót és a kihűlt tésztára kenem.
A tetejére narancslével felfőzöm a pudingokat, majd kihűtöm és túrós krémre kenem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »