Mikrós kakaós sütemény recept
Hozzávalók:
- 4 ek liszt
- 1 mk sütőpor
- 4 ek porcukor
- 3 ek tej
- 1 ek keserű kakaópor
- 3 ek olaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A hozzávalókat a fenti sorrendben egy mikrózható bögrében vagy müzlis tálban összekeverjük és 3 perc alatt a mikró legmagasabb fokozatán megsütjük.
Ízlés szerint tehetünk bele még fahéjat,rumaromát,kávét vagy akár apróbb aszalt gyümölcsöt is.
Fagylattal, lekvárral, vagy gyümölcssalátával tálaljuk.
Tipp:
Tipp:Ha teszünk bele 1 mokkás kanál szódabikarbónát, tovább puha marad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

