Mikrós kakaós sütemény recept

Hozzávalók:
- 4 ek liszt
- 1 mk sütőpor
- 4 ek porcukor
- 3 ek tej
- 1 ek keserű kakaópor
- 3 ek olaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A hozzávalókat a fenti sorrendben egy mikrózható bögrében vagy müzlis tálban összekeverjük és 3 perc alatt a mikró legmagasabb fokozatán megsütjük.
Ízlés szerint tehetünk bele még fahéjat,rumaromát,kávét vagy akár apróbb aszalt gyümölcsöt is.
Fagylattal, lekvárral, vagy gyümölcssalátával tálaljuk.
Tipp:
Tipp:Ha teszünk bele 1 mokkás kanál szódabikarbónát, tovább puha marad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »